Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

«'Η εμείς ή ο... Αλμούνια»!

  • Ο Γ.Σουφλιάς επιτέθηκε εκ νέου στο ΠΑΣΟΚ για όσα έχει εξαγγείλει στον τομέα της οικονομίας και τόνισε ότι εάν δεν ληφθούν δυσάρεστα μέτρα, το υπουργείο Οικονομίας στην πράξη θα το αναλάβει ο... Αλμούνια.

«'Η εμείς ή ο... Αλμούνια»!

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ εκτίμησε ότι «ο κ. Αλμούνια μας είπε ότι, προσέξτε κύριοι, ξέρετε όλοι πάρα πολύ καλά ποια είναι η θέση της οικονομίας. Και στην ουσία είπε ότι, προσέξτε, διότι εγώ θα είμαι ο υπουργός Οικονομίας αν συνεχίζετε την ίδια πολιτική ή αν κάνετε πολιτική παροχών και δεν κοιτάξετε να πάρετε μέτρα διαρθρωτικά» καιπροσέθεσε ότι «το δημόσιο χρέος είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα, και πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρά και ειλικρινή μέτρα, τα οποία δυστυχώς είναι δυσάρεστα».

«Η ΝΔ, σημείωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, είχε το θάρρος να τα πει και να τα ονοματίσει προεκλογικά. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αυτό το θάρρος. Δεν έχει πρόγραμμα, κινείται μέσα στα πλαίσια των παροχών και αυτό πρέπει να το σκεφτεί ο ελληνικός λαός» ... «αυτή την πολιτική που επαγγέλλεται το ΠΑΣΟΚ την έχω ξαναδεί στη δεκαετία του '80», είπε ο κ. Σουφλιάς. «Να σας θυμίσω ότι ο τότε αρχηγός του και πρωθυπουργός είχε πει ότι το δημόσιο χρέος είναι ένα τέρας και αν δεν το προσέξουμε θα μας καταβροχθίσει». Όπως είπε ο υπουργός, στα τέλη της δεκαετίας του '70 το δημόσιο χρέος ήταν 30% και τώρα πάνω από 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου