Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Με τηλεοπτικά σποτ θα απαντά το ΠΑΣΟΚ στον Κ. Καραμανλή


Μέσω και διαφημιστικών μηνυμάτων θα απαντά το ΠΑΣΟΚ στα επιχειρήματα του Κώστα Καραμανλή που θεωρεί ψευδή. Αυτό ανακοίνωσε ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος, παρουσιάζοντας το τελευταίο σκέλος της προεκλογικής εκστρατείας.

"Όσοι γράφουν τις ομιλίες του κ. Καραμανλής καλό είναι να ξέρουν κάθε φορά που θα γράφουν μια ομιλία ότι θα πρέπει να προσέχουν τι λένε, γιατί θα υπάρχει ένα σποτάκι του ΠΑΣΟΚ το οποίο θα επισημαίνει τα ψέματα", δήλωσε. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας είναι αντιπολιτευτική και πρόσθεσε ότι τα μηνύματά της δεν στοχεύουν στο να χτυπήσουν ένα συγκεκριμένο πράγμα, αλλά προσπαθούν να χτυπήσουν παντού με την ελπίδα ότι κάτι θα πιάσει.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του κόμματος στο διαδίκτυο. Είπε ότι αποτελεί "προνομιακό χώρο" για το ΠΑΣΟΚ και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που αξιοποίησε την δυνατότητα και έχει δικό του κανάλι στο YouTube.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα διαφημιστικά μηνύματα που θα παίζουν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας της προεκλογικής περιόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου