Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Αρνήθηκε την πρώτη θέση στο Επικρατείας ο Μιλτιάδης Έβερτ

  • «Aποστρατεύεται» οικειοθελώς ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ.
  • «Διευκόλυνε» με επιστολή τον Κ. Καραμανλή

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν. Δ, ο Μιλτιάδης Έβερτ, με επιστολή που έστειλε στον Κ. Καραμανλή του έκανε γνωστό ότι για να διευκολύνει τη Ν.Δ. θέτει εαυτόν στη 12η τιμητική θέση του ψηφοδλτίου Επικρατείας.


Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ αποφάσισε να προλάβει τις όποιες κινήσεις του κ. Καραμανλή και να διευκολύνει τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός μάχης για εκλογή. Τα πρώτα σχόλια από το Μέγαρο Μαξίμου, κάνουν λόγο για πράξη πολιτικής ευθύνης του Μιλτιάδη Έβερτ προς την παράταξη της Ν.Δ.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα είχε υπάξει επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον κ. Έβερτ, με αντικείμενο τη μη συμμετοχή του Πέτρου Δούκα (γαμπρού του κ. Έβερτ) στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής του κόμματος.

  • Λ. Ζαγορίτης: Κορυφαία πολιτική πράξη η κίνηση Έβερτ

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, στα Ιωάννινα, ο Γραμματέας της Κ.Ε. της Ν.Δ., Λευτέρης Ζαγορίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η προσφορά του προέδρου Μιλτιάδη Έβερτ στην παράταξη υπήρξε διαχρονικά ανεκτίμητη. Η σημερινή του κίνηση αποτελεί κορυφαία πολιτική πράξη και αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και το ήθος που τον διακρίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου