Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Καρατζαφέρης: Στα μέτρα των μεγάλων οι όροι του debate

Έντονη κριτική σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ άσκησε απόψε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τόσο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όσο και αμέσως μετά, στην ομιλία του στην πόλη του Κιλκίς.

Με αφορμή τον αποκλεισμό του Σάββα Τσιτουρίδη από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο κ.Καρατζαφέρης κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για πρακτικές δύο μέτρων και δύο σταθμών. «Στην περίπτωση αποπομπής Τσιτουρίδη, αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο κ. Καραμανλής χρησιμοποίησε δύο μέτρα και δύο σταθμά, μια που δεν αποπέμφθηκαν π.χ ο κ. Σουφλιάς ή ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε μεταξύ άλλων για το θέμα αυτό.

Για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματός του ανέφερε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μόνο του την δυναμική να φθάσει στο 42% χωρίς το «σπρώξιμο» από τον κ. Καραμανλή. Μετά τις εκλογές πιστεύω ότι θα υπάρξει σοβαρότητα να γίνει μια κουβέντα για την επόμενη μέρα. Θα εξαρτηθεί φυσικά από τον αριθμό των βουλευτών που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα. Πάντως εγώ, θα συζητήσω και θα ακούσω. Δεν θα πω το στείρο «όχι» των άλλων».

Κατηγόρησε τη ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική τους πολιτική και τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως και τη Ντόρα Μπακογιάννη, για λάθη σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Αναφορικά με το debate, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει, αν δεν αλλάξουν οι όροι και οι κανόνες που, όπως είπε, «είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των δύο «μεγάλων» που θέλουν να μονοπωλούν την εξουσία».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου