Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Παυλίδης συνεχίζει απτόητος...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Ζαχαριάδης, ΤΑ ΝΕΑ, 16/09/2009

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ... καλαματιανό στο πανηγύρι του Αγίου Νικήτα στο χωριό Φάνες της Ρόδου ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης αντιμετώπισε χτες το βράδυ την απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή να τον αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! Μαζί του χόρευε και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης, ενώ ο βουλευτής κ. Αναστ.

Καραμάριος, που ήταν και αυτός στο πανηγύρι, απλώς παρακολουθούσε... Ο κ. Παυλίδης έδειχνε ψύχραιμος και χαιρετούσε τον κόσμο «σαν να μη συνέβαινε τίποτα», αργότερα αποχώρησε από το πανηγύρι για να συσκεφθεί με τους στενότερους συνεργάτες του και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις σήμερα.

Μέχρι χθες ο κ. Παυλίδης διακήρυσσε παντού ότι «θα ήταν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Δωδεκάνησο», μάλιστα το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε περιοδεία στη Σύμη και την Κυριακή μετέβη στο Καστελλόριζο για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 66η επέτειο από την απελευθέρωση του ακριτικού νησιού.

Ο κ. Παυλίδης είχε προγραμματίσει για σήμερα επίσκεψη στην Κάρπαθο και την Κάσο για να «εξετάσει την πορεία των εκτελούμενων έργων», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα από το γραφείο του!
  • «Αποκλεισμοί κατόπιν παραγραφής»
«ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. Να τα βρούνε μόνοι τους έτσι όπως τα έκαναν», ανέφερε χθες το βράδυ στέλεχος της Ιπποκράτους για την υπόθεση Τσιτουρίδη και τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Ωστόσο, κάνοντας γενικότερη αναφορά, το ίδιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τόνισε με νόημα ότι «το θέμα είναι η παραγραφή για όλους και για όλα τα αδικήματα που αποφάσισαν και υλοποίησαν ο κ. Κ. Καραμανλής και η κυβέρνηση της Ν.Δ. Αυτή είναι η ευθύνη που έχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου