Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ρόλο ρυθμιστή θέλει ο Γ.Καρατζαφέρης

  • Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο ΛΑ.Ο.Σ τόνισε ο Γ.Καρατζαφέρης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, τόνισε ότι το κόμμα του θα είναι ρυθμιστής μετά τις εκλογές

Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών σε όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΛΑΟΣ. Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων ο πρόεδρος του κόμματος Γ.Καρατζαφέρης, που κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Ροδόπης, τόνισε ότι ο ΛΑΟΣ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και κάλεσε τα μέλη του να μην προβαίνουν σε προκλήσεις, να μην χρησιμοποιούν υπερθετικό βαθμό στις εκφράσεις τους και να μην δείχνουν επιθετικότητα. Στη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΛΑ.Ο.Σ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα του θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Ρόλο ρυθμιστή θέλει ο Γ.Καρατζαφέρης

Για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε ότι είναι «αγχωμένος» και γι αυτό καταφεύγει σε ύβρεις εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ ενώ παρατήρησε ότι ο κ. Καραμανλής επιδίδεται στο πως θα κάνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σχετικά με τη ΝΔ επισήμανε ότι βρίσκεται σε «αποσύνθεση» και για τον αποκλεισμό του πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη από τα ψηφοδέλτια σημείωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει ποιο ήταν το «έγκλημα» του. Αν ήταν τα ομόλογα, τότε δεν θα έπρεπε να ήταν υποψήφιος το 2007, σχολίασε, και επέκρινε τη συμμετοχή των Ευάγγελου Μπασιάκου και Αλέξανδρου Κοντού.

«Ο κ. Καραμανλής εξετέλεσε τους αδύνατους και χάιδεψε τους ισχυρούς», είπε για την υπόθεση Τσιτουρίδη.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ θα καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο διότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού.[ΕΘΝΟΣ, 16/09/2009]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου