Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

«Πικρία» Τσιτουρίδη για αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια

  • Ομιλία Σάββα Τσιτουρίδη στη Θεσσαλονίκη, όπου ζήτησε απάντηση από τον πρωθυπουργό για τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Να δώσουν μαζί του τη μάχη των εκλογών με τη ΝΔ «για τη φανέλα», ξεπερνώντας «ενδεχόμενα λάθη», «πικρίες» και «αδικίες», κάλεσε συμπατριώτες και φίλους του σε ομιλία του απόψε, στο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, ο Σάββας Τσιτουρίδης.

Ο πρώην υπουργός ζήτησε, ωστόσο «μια απάντηση από τον Κ. Καραμανλή» και όχι «δια κύκλων ή διαρροών» για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, αναρωτήθηκε για ποιους λόγους «χωρούσε» στα «καθαρά» ψηφοδέλτια του 2007 και όχι του 2009 και μίλησε για επιζήμια «για την παράταξη» επήρεια «μυστικοσυμβούλων, αγνώστου διαμονής», χωρίς «καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση».

Ο κ. Τσιτουρίδης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να μην συμπράξουν «σε πράξεις συρρίκνωσης της παράταξης», άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον κόσμο να δώσει τη μάχη με τη ΝΔ στις 4 Οκτωβρίου, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα βρίσκεται «στην πρώτη γραμμή, μαζί» και μετά τις εκλογές.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Τσιτουρίδης ευχήθηκε περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Την περιμένουμε σύντομα στην πρώτη γραμμή, στη μάχη της 4ης Οκτωβρίου».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου