Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Αισιοδοξία για την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ

O Παντελής Οικονόμου, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Α Αθήνας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος μιλώντας σε μέλη και φίλους του κινήματος πρόβλεψε μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας και το μέγεθος της ευθύνης για την παράταξη, για όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά. Ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις προεξόφλησε κυβερνητική αυτοδυναμία για την αυριανή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, εξηγώντας ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η χώρα έχει ανάγκη καθαρές πολιτικές λύσεις, ικανές να συμβάλλουν στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που κληροδοτεί η απερχόμενη κυβέρνηση Καραμανλή. Εκεί εδράζεται, κατά τον κ. Οικονόμου, η αισιοδοξία για την αυτοδυναμία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η οποία άλλωστε ως τάση επιβεβαιώνεται από όλες σχεδόν τις μετρήσεις.
  • Ο κ. Οικονόμου απευθυνόμενος, ειδικότερα, στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι, παρά τις διαφορές απόψεων κατά καιρούς, η καθαρότητα και η εντιμότητα τους ενώνουν με σκοπό την προκοπή της πατρίδας και της πόλης, της Αθήνας.
Κλείνοντας, ο κ. Οικονόμου, κάλεσε όλους να δώσουν δυνατό παρόν παντού, κινητοποιώντας σε μια συλλογική προσπάθεια, όχι μόνο μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακόμα και συμπολίτες οι οποίοι είναι επιφυλακτικοί. Ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως πρέπει «Να πείσουμε ότι το καλό μπορεί να γίνει, και να εξηγήσουμε Πώς» και έκλεισε ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου