Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου οι τηλεμαχίες

  • «Στον αέρα» παραμένουν οι όροι διεξαγωγής

Την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ, τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, έκανε δεκτή η Νέα Δημοκρατία. Στην πρώτη αναμέτρηση θα συμμετάσχουν οι επικεφαλής και των έξι κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Στη δεύτερη, θα συμμετάσχουν μόνον ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τους όρους διεξαγωγής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι έθεσε εκβιαστικά διλήμματα και έστρωσε το χαλί της υπαναχώρησης. "Δηλώνουμε από τώρα ότι αποδεχόμαστε τις ημερομηνίες τις οποίες προτείνει, παρά το γεγονός ότι εμείς είχαμε προτείνει τρεις διαφορετικές ημερομηνίες, που απέρριψε το ΠΑΣΟΚ", τόνισε.

Τα στενά περιθώρια στο πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου δεν επέτρεπαν τη διεξαγωγή των ντιμπέι σε άλλη ημερομηνία ή ακόμη δύο τηλεοπτικών συζητήσεων με τον Κώστα Καραμανλή, διευκρίνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

Τη διαφωνία τους για τους όρους διεξαγωγής του ντιμπέιτ των "έξι" -Οι διαφορές δεν είναι ουσιαστικές σε σχέση με τις τηλεμαχίες προηγούμενων αναμετρήσεων- είχαν εκφράσει οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου