Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ: Σε ομηρία επιπλέον 20 χιλιάδες νέοι

  • Κατηγορεί τον διοικητή του ΟΑΕΔ για ψηφοθηρία

Για ψηφοθηρία κατηγορεί τη διοίκηση του ΟΑΕΔ το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το πρόγραμμα για την απασχόληση 20 χιλιάδων ανέργων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η αρμόδια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Χριστοφιλοπούλου, έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο εξουσιοδότησης του διευθυντή της Τοπικής Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ Κηφισιάς από τον διοικητή του οργανισμού Γιώργου Βερναδάκη, προκειμένου ο πρώτος να εκπροσωπήσει τον ΟΑΕΔ κατά την υπογραφή του συμφωνητικού συνεργασίας με τους ΟΤΑ.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου καταφέρθηκε με σκληρά λόγια κατά του διοικητή του ΟΑΕΔ, λέγοντας πως "μια ύστατη προσπάθεια ψηφοθηρίας, αφήνει στο πόδι του κολλητό και 'ημέτερο', προκειμένου να συνεχίσει την υπογραφή των 20.000 συμφωνητικών stage σε φορείς του δημόσιου τομέα και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία γεμίζουν δεκάδες κιβώτια, με προορισμό χιλιάδες ψηφοφόρους".

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για "όργιο ρουσφετιού" που οδηγεί σε πολιτική ομηρία 20 χιλιάδες νέους. Παράλληλα, δεσμεύεται ότι μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα καταργήσει τα Stage στο Δημόσιο.

Σημειώνεται ότι το έγγραφο εξουσιοδότησης (επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη, σε μορφή pdf) έχει ημερομηνία 23 Ιουλίου 2009. Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αφήνει υποννοούμενα ότι η ημερομηνία είναι πλασματική ("...παρουσιάζεται με ημερομηνία Ιουλίου 2009", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου