Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αιχμές Μανώλη για την υποψηφιότητα Δράκου

  • Ύστερα από την αποτυχία του υποψηφίου της Ν.Δ. να εκλεγεί περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Αιχμές, ότι η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να πάει καλύτερα στη Πελοπόννησο αν είχε επιλέξει κάποιον άλλο για υποψήφιο περιφερειάρχη, άφησε ο Γιάννης Μανώλης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5». Επέμεινε, ωστόσο, ότι το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών δικαιολογεί όσα είχε δηλώσει ο Αντώνης Σαμαράς περί «ολικής επαναφοράς» του κόμματος στο πολιτικό προσκήνιο.

Ο υποψήφιος της Ν.Δ. για την περιφέρεια πελοποννήσου, Δημ. Δράκος, με τον Γ. Μανώλη

Ο υποψήφιος της Ν.Δ. για την περιφέρεια Πελοποννήσου, Δημ. Δράκος, με τον Γ. Μανώλη

"Εκ των υστέρων δεν μπορώ να σας πω. Με το αποτέλεσμα κρίνεται ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερη επιλογή. Από το αποτέλεσμα να το κρίνετε", δήλωσε ο γραμματέας συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα του Δημ. Δράκου στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Γ. Μανώλης είχε εκφράσει στο παρελθόν ενδιαφέρον για τη θέση του περιφερειάρχη.

Αναφορικά με τις πανελλαδικές επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε ότι έγινε το πρώτο βήμα για την επιστοφή της Ν.Δ. σε κυβερνητική τροχιά. "Το βλέπω ολική επαναφορά γιατί μας είχαν στη γωνία διαλυμένους και φτάσαμε στη 1,5 μονάδα", υποστήριξε.

Για την περιφέρεια Αττικής, όπου και ο ίδιος δοκιμάστηκε ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, ο Γ. Μανώλης απέδωσε τη νίκη του Γ. Σγουρού στη στήριξη που έλαβε από το ΛΑΟΣ στο β΄γύρο, αλλά και στην αποχή. "Χρειάστηκε το δεκανίκι Καρατζαφέρη, δεξιάς και αριστεράς, οικολόγων, ο κ. Σγουρός για να καταφέρει σε ένα ποσοστό συμμετοχής έγκυρων ψήφων στο 30% να βγει περιφερειάρχης", δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου