Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Λ. Κατσέλη: Υπεύθυνη η περαίωση για την αποχή

  • Αναγνωρίζοντας πως ο τρόπος εφαρμογής της περαίωσης υπήρξε λανθασμένος, η κυρία Κατσέλη απέδωσε σε τέτοιου είδους κυβερνητικούς χειρισμούς το μεγάλο ποσοστό αποχής και τη λευκή ψήφο στις χθεσινές εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

"Εάν δώσουμε σε όσους απείχαν ή ψήφισαν λευκό το μήνυμα ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα διαπραγματευθούμε με σθένος αυτά που μπορούμε να διαπραγματευθούμε, ότι θα υλοποιήσουμε με ακόμα γρηγορότερους ρυθμούς αυτά που μπορούμε για να έχουμε μια άλλη οικονομία, και να μη κάνουμε γκάφες, σαν και αυτές που έχουμε κάνει, πιστεύω ότι αυτό τον κόσμο θα τον έχουμε πάντοτε δίπλα μας. Η περαίωση έτσι όπως έγινε ήταν λάθος. Όχι η περαίωση ως περαίωση, αλλά ο τρόπος εφαρμογής. Άρα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ πως εφαρμόζουμε πολιτικές" δήλωσε με παρέμβαση της στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 η Λούκα Κατσέλη.

Σύμφωνα με την υπουργό Απασχόλησης, το μεγάλο τμήμα από το ποσοστό της αποχής προέρχεται από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Η Λούκα Κατσέλη σημείωσε παράλληλα ότι "η αποχή και τα λευκά δεν είναι ενοποιημένο ποσοστό και δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι είναι ενάντια στο πολιτικό σύστημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου