Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στηρίζει Σγουρό ο Γ. Καρατζαφέρης

Την έμμεση στήριξή του στον Γ. Σγουρό για το β' γύρο της Περιφέρειας Αττικής εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τον ποιον θα στηρίξει ο ΛΑΟΣ στην Περιφέρεια Αθηνών, ο Γ. Καρατζαφέρης, τόνισε ότι ισχύει η δήλωση που έκανε τον Ιούλιο για τον Γ. Σγουρό.

Τότε, μετά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στο γραφείο του νομάρχη Αττικής είχε δηλώσει: "Από τον νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό έχουμε δείγματα μιας πετυχημένης πορείας. Ήταν οκτώ χρόνια Νομάρχης της μεγαλύτερης Νομαρχίας της Ελλάδος και το αποτέλεσμα, νομίζω, έχει κατανοηθεί πλήρως από όλους. Τώρα, σε αυτή την γρήγορη αλλαγή από Νομαρχία σε Περιφέρεια χρειάζονται έμπειρα άτομα. Την εμπειρία αυτή την καταθέτει. Εμείς παρακολουθούμε από πάρα πολύ κοντά και με εξαιρετική προσοχή την προσπάθειά του και περιμένουμε την τελική του απόφαση".

Κατά, τ' άλλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέλεξε να στηρίξει τους υποψηφίους της Ν.Δ. στους δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά, ενώ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επανέλαβε τη στήριξή του στον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου