Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα ψηφίζουμε για τον «Καλλικράτη», λέει ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης
Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης
«Μετά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία του πρώτου γύρου, προχωρούμε όπου αυτό είναι αναγκαίο στο δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή. Για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση το πολιτικό σκέλος των εκλογών αυτών έκλεισε οριστικά χθες το βράδυ. Για μας, την εβδομάδα αυτή, υπάρχουν πλέον μόνον οι αρχές και οι αξίες του 'Καλλικράτη'».

Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σε δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως «το σημαντικότερο είναι ότι η χώρα, όπως ακριβώς επιδιώξαμε, απομακρύνθηκε οριστικά, χάρη στη σοφή ψήφο του ελληνικού λαού, από μια δραματική περιπέτεια πολιτικής αστάθειας, στην οποία κινδύνευε να την οδηγήσει η εθνικά ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι την επόμενη Κυριακή πρέπει να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα κάνουν πράξη τις αρχές και τις αξίες του «Καλλικράτη» και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την έγκυρη και έγκαιρη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι «με τη χθεσινή του ψήφο, ο λαός είπε 'ναι' στη σταθερότητα, την προοπτική και τη δικαιοσύνη». [Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου