Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αντιμνημονιακό μήνυμα και στο δεύτερο γύρο ζητά ο Αντώνης Σαμαράς

  • «Δώστε τους να το καταλάβουν»
Στο εκλογικό κέντρο του Β.Κικίλια βρέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ
Στο εκλογικό κέντρο του Β.Κικίλια βρέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ
Η ψήφος παραμένει πολιτική και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, λέει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας από τους πολίτες να στείλουν «μήνυμα καταδίκης του Μνημονίου».

Μιλώντας την Τρίτη στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια, ο πρόεδρος της ΝΔ διαπίστωσε «πλειοψηφικό ρεύμα σε όλη την Ελλάδα» ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι άλλαξε τακτική για τη δεύτερη Κυριακή κάνοντας λόγο για αυτοδιοικητική ψήφο.

Η Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ο Α.Σαμαράς, «δεν μετακινήθηκε ούτε ένα χιλιοστό» από το αίτημα να σταλεί μήνυμα για αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής, σημειώνοντας πως «αυτό αποτελεί απόδειξη της πολιτικής μας συνέπειας».

«Άλλοι στην αρχή μίλησαν για αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά το γύρισαν σε εκβιαστικά πολιτικά διλήμματα και ύστερα, όταν είδαν -από το μήνυμα- τι έρχεται στο δεύτερο γύρο, ξαναγύρισαν σε αυτοδιοικητικές εκλογές» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Το μήνυμα δόθηκε και θα είναι πιο ηχηρό την ερχόμενη Κυριακή» δήλωσε, λέγοντας: «Και επειδή η κυβέρνηση κάνει ότι δεν το πήρε με την πρώτη, δώστε τους να το καταλάβουν με τη δεύτερη».

«Δεν κάθομαι να θριαμβολογήσω ότι η ψαλίδα σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ έπεσε κάτω από το 2%, όπως επίσημα σήμερα αναγνωρίζεται» είπε, συμπληρώνοντας: «Αλλά, με σοβαρότητα και με υπευθυνότητα, ζητώ να αλλάξει, επιτέλους, αυτή η λάθος πολιτική». «Η υποψηφιότητα του Κικίλια είναι η μεγάλη ευκαιρία για να δοθεί αυτό το μήνυμα μια και καλή» κατέληξε ο Αντ.Σαμαράς. [Newsroom ΔΟΛ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου