Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει στους υποστηρικτές του ο Πέτρος Μαντούβαλος

  • Το «ντέρμπι» του Πειραιά
Ο Πέτρος Μαντούβαλος στην πλατεία Κοραή, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας
Ο Πέτρος Μαντούβαλος στην πλατεία Κοραή, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας
Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει στους ψηφοφόρους του ο ανεξάρτητος Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος, μαζί με την Ελπίδα Παντελάκη της Λαϊκής Συσπείρωσης, αναδεικνύονται σε ρυθμιστές του εκλογικού «ντέρμπι» της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στον Γιάννη Μίχα από το ΠΑΣΟΚ και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο από τη ΝΔ.

«Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με ένα ανεξάρτητο και δυνατό συνδυασμό -το έδειξε πόσο δυνατός και πόσο ανεξάρτητος είναι- περνάμε ένα μήνυμα ότι ο κόσμος δεν είναι αγέλη. Άρα λοιπόν ο κόσμος δεν κατευθύνεται. Και καμία τέτοια πρόθεση δεν έχουμε» δήλωσε ο κ. Μαντούβαλος.

«Η παραταξιακή ψήφος» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς: Πόλη Θρύλος, «φαίνεται ότι δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά παλεύεται. Εμείς το κάναμε, κερδίσαμε σε αυτή τη λογική».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία Γιάννης Μίχας, συγκέντρωσε ποσοστό 29,58% με 19.994 ψήφους, ενώ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επικεφαλής του συνδυασμού Μας ενώνει ο Πειραιάς συγκέντρωσε ποσοστό 23,05% και 15.580 ψήφους.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος κατέλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό 18,83% και 12.728 ψήφους. Για πολλούς αυτή ήταν η έκπληξη της χθεσινής βραδιάς, αφού οι δημοσκοπήσεις έφερναν τον Πέτρο Μαντούβαλο δεύτερο. Κάτι που δείχνει ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ συσπειρώθηκαν και έφεραν τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στη δεύτερη θέση.

Η Ελπίδα Παντελάκη της Λαϊκής Συσπείρωσης συγκεντρώνει ένα πολύ καλό ποσοστό, ίσως το υψηλότερο που έχει συγκεντρώσει υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στον Πειραιά. Συγκεντρώνει ποσοστό 14,81% με 10.009 ψήφους. [Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου