Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Στήριξη Κουβέλη στον Καμίνη

  • Τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς στην υποψηφιότητα του Γ.Καμίνη κατά τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Αθηναίων, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Στήριξη Κουβέλη στον Καμίνη

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 9, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, είπε ότι "τα αποτελέσματα είναι απολύτως ενθαρρυντικά".

"Αποτελούν διαβατήριο για την είσοδο στη Βουλή, οποτεδήποτε και αν γίνουν εθνικές εκλογές" πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Φώτη Κουβέλη κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τώρα τη μάχη "για να αλλάξει το γκρίζο αυτοδιοικητικό τοπίο στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της χώρας".

Και κατέληξε: "Είναι η χρυσή ευκαιρία. Όλες οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις, αλλά και οι συντηρητικοί πολίτες που δεν αντέχουν να έχει η Αθήνα το χειρότερο δήμαρχο, πρέπει να συστρατευθούν για να αλλάξει ο δήμος χέρια και να εκλεγεί ο Γιώργος Καμίνης".

Την πρόθεσή του να προτείνει στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς να στηρίξει στο δεύτερο γύρο τον Γιάννη Σγουρό για την περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο Γ. Κακουλίδης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «flash» ο κ. Κακουλίδης υπογράμμισε ότι αποτελεί απόφασή του - όποια και να είναι η απόφαση της ΚΠΕ - να ψηφίσει τον Γ. Σγουρό, εκτιμώντας ότι πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει ο κ. Κουβέλης και η Δημοκρατική Αριστερά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου