Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πέθανε ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας

Τραγικό θάνατο βρήκε ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για το δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Γιώργος Αποστολάκης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε απόψε στον Περισσό.

Σύμφωνα αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος πιθανολογείται ότι έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε. Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Ο Γ. Αποστολάκης και ο συνδυασμός του Νέα Προοπτική συγκέντρωσαν ποσοστό 33,49% (5.720 ψήφους), περνώντας στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1964 στη Νέα Χαλκηδόνα. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Το 1998 εισήχθη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών). Από το 1995 εργάσθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Ήταν παντρεμένος με την Ευτυχία Γαϊτανά, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια. Το 1994 εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας με τη "Δημοκρατική Συνεργασία" και το 1997 δημιούργησε με άλλους Χαλκηδονιώτες τη Δημοτική Παράταξη "Νέα Προοπτική" με την οποία και ήταν το 1998 και το 2002, ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές.

Διετέλεσε Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Υγείας και Πρόνοιας, την περίοδο 2000-2002.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2006 εξελέγη Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας.

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου