Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Σγουρός: «Με την πλάτη στον τοίχο ο Δημαράς»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός έριξε το γάντι στον έτερο υποψήφιο για την ίδια περιφέρεια Γιάννη Δημαρά «να βγει και να μιλήσει, να αντιπαρατεθεί μαζί του».

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» και σε απάντηση ερώτησης αν κρύβεται κάτι πίσω από την συνάντηση Σαμαρά - Δημαρά, ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε:

«Δεν μπορώ ειλικρινά να σας πω τι ακριβώς κρύβεται. Μια φορά κάτι κρύβεται. Και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο να βγει ο Γ. Δημαράς και να πει, όταν λέει ότι συναντήθηκα με όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων, τι ακριβώς έγινε. Αυτήν την στιγμή ο Γιάννης Δημαράς είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ας ξεκαθαρίσει σήμερα. Κρυπτόμενος δεν βγαίνει, αλλά τώρα είναι και ψευδόμενος, αν δεν αποδείξει αυτά τα λεγόμενα, τα οποία είπε. Είναι όμορφο και ωραίο να ξεγελάς τον κόσμο και είναι αυτό που λεω ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα σε μια κρίσιμη εποχή, όπου μέχρι το 2013, τέλος Δεκέμβρη, εάν δεν αξιοποιήσουμε τα χρήματα από το ΕΣΠΑ 5 δισ. περίπου, θα φύγουν θα πάνε στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία».

Το δίλημμα που έθεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής αφορά και ατην επόμενη ημέρα, σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των πόρων αλλά και των αρμοδιοτήτων, όπου εξαρτώνται 4 εκατ. πολίτες.

«Όταν εμφανίζεται μια παρέα,όπως ακριβώς το είπε ο κ Δημαράς και θέλει να διαχειριστεί αυτό το αντικείμενο,το οποίο είναι για το καλό των 4 εκατ. πολιτών στην Αττική, είναι για τις υποδομές, είναι για την αξιοποίηση των Εθνικών πόρων και των κοινοτικών πόρων και το πρόγραμμα μέχρι σήμερα δεν έχει πει κανείς την παραμικρότερη κουβέντα, παρά κρυβόντουσαν όλοι πίσω από το μνημόνιο, επιτρέψτε μου και σήμερα που μιλάμε, να έχω βασική αντίρρηση ότι μπορεί να διαχειριστεί ο συνδυασμός του κ.Δημαρά αυτή εδώ την μεγάλη προσπάθεια. Το λεω ξεκάθαρα ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα με συνθέσεις της τελευταίας στιγμής δεν μπορεί να βγάλει πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου