Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Βενιζέλος: «Είμαστε υπερήφανοι για τον Μ. Μπόλαρη»

«Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν ικανούς ανθρώπους», τόνισε ο υπουργός.

Στην κρισιμότητα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών αναφέρθηκε από τις Σέρρες, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. απόψε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

«Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν ικανούς ανθρώπους», είπε ο κ. Βενιζέλος και επεσήμανε ότι «σε αυτές τις εκλογές δεν ισχύει η απλή αριθμητική αλλά η απλή λογική που μπορεί να ανατρέψει τα αριθμητικά δεδομένα».

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι και σοβαροί», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, και πρόσθεσε: «Αν δεν αλλάξουμε το δημόσιο ήθος, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ούτε τη δημοσιονομική κρίση, αλλά ούτε και τις προκλήσεις».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, τόνισε ότι «είμαστε περήφανοι για τον Μάρκο Μπόλαρη» υπενθυμίζοντας ότι προέρχεται από τις Σέρρες.

Σχολιάζοντας την αποχή που σημειώθηκε την πρώτη Κυριακή των εκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι «τέτοια φαινόμενα σημειώνονται σε όλες τις χώρες», θέτοντας ως παράδειγμα τις τελευταίες ευρωεκλογές, ενώ ανέφερε ότι ως αιτία είναι, η αμφισβήτηση που υπάρχει από τους πολίτες. «Αν οι ίδιοι οι πολίτες κινητοποιηθούν τότε θα ξαναδώσουν νόημα στη διαδικασία», είπε ο υπουργός Αμύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου