Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Ο Σαμαράς δεν έπεισε ούτε τους βουλευτές του για τον Κικίλια» δήλωσε ο Γ.Καρατζαφέρης

Επιμένει στη στήριξη Σγουρού

Επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου ζήτησε ο Γ.Καρατζαφέρης
Επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου ζήτησε ο Γ.Καρατζαφέρης
Λιγότερο από 48 ώρες πριν τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιμένει στη στήριξη του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Γ.Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής.

«Ο Σγουρός δεν μου έχει δείξει ότι είναι 'πρασινοφρουρός'» δήλωσε στον Βήμα 99,5, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε οι βουλευτές της ΝΔ έχουν πειστεί για την υποψηφιότητα του Βασ.Κικίλια.

Θα τον στηρίξουμε εάν πρώτα ο Αντ.Σαμαράς πείσει τους βουλευτές του, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον υποψήφιο της ΝΔ δεν τον στηρίζουν ούτε οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Λεκανοπέδιο, κάτι που -όπως τόνισε- φαίνεται από το γεγονός ότι δεν συνοδεύουν τους κ. Σαμαρά και Κικίλια στις κοινές προεκλογικές εμφανίσεις τους στην Αττική.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε, επίσης, πως ο Γ.Σγουρός τον είχε επισκεφθεί και του είχε δηλώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, ενώ ο Βασ.Κικίλιας «ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου».

Επισήμανε, ακόμα, ότι εάν ο πρόεδρος της ΝΔ είχε δώσει το χρίσμα του υποψηφίου σε κάποιους εκ των Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Άρη Σπηλιωτόπουλο ή Κωστή Χατζηδάκη, τότε δεν θα μπορούσε να πει ότι πρόκειται για πρόσωπα χωρίς εμπειρία.

Η υποψηφιότητα του κ. Κικίλια «αποκλείει οποιαδήποτε επεξεργασία πραγμάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως προς το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα παραμείνει έτσι τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, λόγω των δυσκολιών -όπως ανέφερε- που θα αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.

Τέλος, όσον αφορά στην πορεία της οικονομίας, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «η χώρα είναι σε κίνδυνο» και στο πλαίσιο αυτό απαιτείται επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου. [Newsroom ΔΟΛ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου