Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τον στηρίζουν Καρατζαφέρης και Ψαριανός!!!


Υπερκομματική στήριξη αποκτά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, εν όψει του μεθαυριανού δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Καταρχήν, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του στο «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», παρόλο που επανέλαβε ότι τάσσεται κατά της οικογενειοκρατίας, εξαίρεσε την περίπτωση του κ. Βαρβιτσιώτη, θυμίζοντας ένα περιστατικό από τα παλιά: «Σε μια εκλογή για το Εκτελεστικό Γραφείο στη Ν.Δ. πριν από χρόνια, παρά την αντίθετη γραμμή που είχε δώσει ο Κώστας Καραμανλής, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με ψήφισε φανερά. Μιλτιάδη, σου χρωστάω εκείνη την ψήφο, σε πατσίζω σήμερα».

Αλλά και ο Γρηγόρης Ψαριανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Στηρίζω τους άξιους και ικανούς οπουδήποτε και αν ανήκουν, αδιαφορώντας για όσα λέγονται περί δεκανικιών και άλλων τινών. Έτσι στηρίζω τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για δήμαρχο Γλυφάδας και τον Νίκο Χαρδαλιά στον Βύρωνα».

Επίσης, ιδρυτικά στελέχη της παράταξης του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Θόδωρου Σπονδυλίδη, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως «σεβόμενοι τη μνήμη και την εντολή του προς τους συνεργάτες του στηρίζουν σύσσωμοι τον συνδυασμό "Μαζί για τη Γλυφάδα" με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο αείμνηστος Θεόδωρος Σπονδυλίδης είχε καθοδηγήσει την παράταξή του μακριά από τον Κώστα Κόκκορη, θεωρώντας τον Κ. Κόκκορη παρασιτικά διαβιούντα στα δημόσια πράγματα της πόλης. Υπενθυμίζουμε πως γι' αυτό τον λόγο ο αείμνηστος Θεόδωρος Σπονδυλίδης τον είχε εκδιώξει από τους κόλπους του συνδυασμού του».

Τέλος, οι πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. Γλυφάδας καταγγέλλουν τον Στέλιο Λανδράκη, που στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ, «ξεπουλώντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε επί 12 συναπτά έτη η Ν.Δ., αναδεικνύοντάς τον δήμαρχο της πόλης». [Αδέσμευτος Τύπος, 12/11/2010]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου