Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Συνεργάτες του Φασούλα στο ψηφοδέλτιο Μίχα

Κάνοντας μια κίνηση με πολλά νοήματα και πολλούς αποδέκτες, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας ολοκλήρωσε τη σύνθεση του συνδυασμού του «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία».

Να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια της πόλης, ζήτησε ο Μίχας

Να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια της πόλης, ζήτησε ο Μίχας Συμπεριέλαβε στον συνδυασμό του τον πρώην διευθυντή του απερχόμενου δημάρχου Παναγιώτη Φασούλα, Τάκη Ιατρόπουλο, όπως επίσης και τον επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, Μιχάλη Ντεντιδάκη.

«Προσωποποιούν την ανάγκη να ενωθούν όλες οι δυνάμεις αυτής της πόλης για να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η αξιοπρέπειά της», υποστήριξε ο Γ. Μίχας αναφερόμενους στους δυο συγκεκριμένους υποψηφίους.

Κατά τ' άλλα, στο ψηφοδέλτιο μετέχουν η Κρυσταλία Τουμαζάτου, μέλος της Εθνικής Αντίστασης, ο Βασίλης Τσαγκάρης, παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης, η εικαστικός-εκπαιδευτικός Κατερίνα Χορταριά, η καθηγήτρια Ελένη Θεοφάνους κόρη του αντιστασιακού και λογοτέχνη Κώστα Θεοφάνους, ο επιστήμονας Μανώλης Σοφιανόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Πειραιά Γκόλφω Γεμιστού και ο αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού Γιάννης Χαλουλάκος.

Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία «όχι μόνο τιμούν τον συνδυασμό με την παρουσία τους, αλλά αποτελούν ένα είδος προσωποποίησης των συμβολισμών με τους οποίους απευθύνεται στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες», υποστήριξε ο Γ. Μίχας παρουσιάζοντας χθες τους δέκα τελευταίους υποψηφίους.

**Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», σύμφωνα με το οποίο «στη Νομαρχία Πειραιά γίνονται προσλήψεις από το παράθυρο», από το γραφείο Τύπου της Νομαρχίας εξεδόθη ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι: «Οι προσλήψεις αυτές, όπως η ίδια εφημερίδα παραδέχεται, έγιναν με παντελώς νόμιμη διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ», ενώ αναφέρεται «πως η διαδικασία των προσλήψεων έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2010 με ομόφωνη απόφαση του νομαρχιακού συμβουλίου, που ενέκρινε το αίτημα για πρόσληψη 120 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου και 60 συμβασιούχων για συγκεκριμένο έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου