Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Υποψήφιοι σε 11 περιφέρειες

Συνδυασμούς σε 11 περιφέρειες της χώρας θα παρουσιάσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ της 7ης Νοεμβρίου για τις εκλογές, ενώ σε συνεργασία με άλλες δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς θα παρουσιάσει ψηφοδέλτια σε πολλούς δήμους.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι στις περιφέρειες είναι: Αττικής ο Αγγελος Χάγιος, Κεντρικής Μακεδονίας ο Γιάννης Κούτρας, Ηπείρου ο Νίκος Ζήκος, Δυτικής Ελλάδας ο Δημήτρης Δεσύλλας, Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Κάτσαρης, Θεσσαλίας ο Φάνης Γενηκοσμίου, Δυτικής Μακεδονίας ο Σπύρος Κωνσταντινίδης, Βορείου Αιγαίου ο Τάκης Τσιπρέλης, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ο Γιώργος Μποτσίδης, Κρήτης ο Ρίζος Σεραφείμ και Ιονίων Νήσων η Αντωνία (Τόνια) Λαχανιώτου.

  • ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ

Χθες, από τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, παραλείφθηκε ο υποψήφιος που στηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΣΙΔΗΣ

(ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη, είναι εργαζόμενος μισθωτός υδραυλικός. Μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος που μετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επίσης μέλος της Επιτροπής ενάντια στα Χρυσωρυχεία και τον Αγωγό Πετρελαίου, γνωστός για τους αγώνες του τη δεκαετία του '80 για τα δικαιώματα της μειονότητας στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου