Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Όπως σημείωσε η πρόεδρος του κόμματος κυρία Ντόρα Μπακογιάννη «οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά». «Μπαίνουν στη μάχη έτσι ώστε αύριο το πρωί στη Βουλή των Ελλήνων να υπάρχει μια καταλυτική δύναμη συνεργασίας, προοπτικής και ευρωπαϊκής ταυτότητας» πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη.

Δείτε όλα τα ψηφοδέλτια
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα είναι υποψήφια στο Ηράκλειο και τη Β' Αθηνών.

Επίσης ο Γιώργος Κοντογιάννης από την Ηλεία αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών όπως και ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Γιάννης Οικονόμου. 

Στην Α' Αθηνών είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Ζαφειριάδης όπως και ο Άγγελος Μοσχονάς ο οποίος έχει θητεύσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης στο δήμο Αθηναίων.

Στο Υπόλοιπο Αττικής ξεχωρίζει επίσης η υποψηφιότητα του πρώην γραμματέα ΚΟ της ΝΔ Απόστολου Σταύρου, ενώ υποψήφιος στη Β΄Αθηνών είναι ο πρώην υφυπουργός Θ.Δαμιανός και στη Ροδόπη ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ.

Το Σάββατο σε ειδική εκδήλωση η Ντόρα Μπακογιάννη θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του κόμματός της στις περιφέρειες Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου