Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΔΗΣΥ: «Θετική ψήφος για ευρωπαϊκό αύριο»



Τη θετική ψήφο των πολιτών διεκδικεί η Δημοκρατική Συμμαχία, δήλωσε χθες η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη. «Τιμωρία των δύο κομμάτων, αλλά ταυτόχρονα θετική ψήφο για ένα σίγουρο ευρωπαϊκό αύριο», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, η οποία επισήμανε ότι «οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η κοινωνία, ακόμη και σήμερα, δεκαπέντε ημέρες πριν από τις εκλογές, αναζητεί τον δρόμο ο οποίος θα τη βγάλει από την κρίση», ενώ πρόσθεσε ότι αναμφισβήτητα, πλέον, αυτοδυναμία δεν υπάρχει.

Για απόλυτη κατάρρευση του δικομματισμού έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι η προσπάθεια της ΔΗΣΥ, για μια ευρωπαϊκή Ελλάδα με ανάπτυξη και υγιή οικονομία, δικαιώνεται..
Ο εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Θανάσης Ζορμπάς, με αφορμή την απόσυρση της υποψηφιότητας Συμπιλίδη από τη Ν.Δ., επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι για άλλη μία φορά φάνηκε πόσο συνεπής είναι στις αποφάσεις του. Την αντίδραση της ΔΗΣΥ προκαλούν, την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες για καταγραφή όλων των συναλλαγών, ως εργαλείο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, καθηγητής Γιώργος Μπήτρος, δήλωσε ότι «το ηλεκτρονικό φακέλωμα των πολιτών δεν διασφαλίζει τον δραστικό περιορισμό της φοροδιαφυγής και θα μετατρέψει την οικονομία σε οικονομία μετρητών». Επισήμανε, δε, ότι η λήψη μέτρων για καταγραφή κάθε συναλλαγής είναι αμφίβολης δημοκρατικότητας και αποτελεσματικότητας και τόνισε ότι η ΔΗΣΥ δεν θα επιτρέψει να προχωρήσουν αυτά τα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου