Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα για να μην πάρουμε ισχυρή εντολή, είπε ο Αντ.Σαμαράς


Ισχυρή εντολή, για να σταθεροποιήσει τη χώρα και να ενώσει το λαό, ζήτησε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, του Αλ.Τσίπρα, του Πάνου Καμένου και της ακροδεξιάς και μίλησε για «νέα και παλιά κόμματα, που κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρομε εμείς ισχυρή εντολή». Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι υπόσχεται τα πάντα, όσα δεν έκανε επί 2,5 χρόνια, ακόμη κι όσα αποδοκίμαζαν όταν τα έλεγε η ΝΔ.


«Μας λένε πως θέλουν να μειώσουν τους φόρους, όταν οι ίδιοι νομίζουν ότι ξεχνάει ο κόσμος πως εκείνοι ανέβασαν και ξανανέβασαν τους φορολογικούς συντελεστές» τόνισε.



Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται σχέδιο και συνέπεια και τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τίποτα από τα δύο. «Ποιος θα τους πιστέψει πια είτε μέσα είτε έξω από την Ελλάδα» διερωτήθηκε. 



Ο πρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε: «Κόμματα που δεν είναι αριστερά, μάς είπαν επίσημα ότι θα ήθελαν να κυβερνήσουν με την Αριστερά. Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά παίζουν το παιχνίδι του, για να πέσει στα μαλακά, για να έχει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για εκείνα που έκανε. Βλέπουμε το φαινόμενο Τσίπρας και Καμμένος μαζί να θέλουν να δώσουν φιλί ζωής, ασυλία πολιτική, στο ΠΑΣΟΚ το οποίο γκρεμίζεται. Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρουμε εμείς ισχυρή εντολή».



Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε σε «κάποιο κούφιο πατριωτισμό που όπως είπε, θέλουν να πουλήσουν ορισμένοι, που φθάσανε στο σημείο να χαιρετάνε ναζιστικά. Αυτοί που φοράνε ναζιστικά σύμβολα και θαυμάζουν τους Ναζί και το Χίτλερ, δεν έχουν καμιά σχέση μαζί μας, δεν είναι πατριώτες, είναι εχθροί της πατρίδας. Ο πατριωτισμός είναι αγάπη για την πατρίδα. Ο πατριωτισμός ενώνει. Το δικό τους είναι μίσος για την πατρίδα».



Κάλεσε τους Κρητικούς, που όπως πετσόκοψαν τους Ναζί όταν εισέβαλλαν στο νησί, τώρα να διώξουν και τους οπαδούς τους, που θέλουν και πάλι να πατήσουν στην Κρήτη. 



Η ΝΔ, τόνισε, προχωρεί όχι με λόγια αέρα αλλά για πραγματική ανατροπή. «Με το σχέδιο που έχουμε, θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα, αλλά πριν τα αλλάξουμε πρέπει να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της» σημείωσε. Επισήμανε, δε, ότι με το σχέδιο της ΝΔ η ανάπτυξη της Ελλάδας θα είναι αληθινή και θα είναι υγιής, επειδή θα κάνει τον αγρότη επαγγελματία, επιχειρηματία και ανταγωνιστικό. 



Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Σαμαράς τόνισε: «Η πολιτική μας θα συνθέσει. Γιατί αυτό είναι το μέλλον. Η πολιτική μας θα ενώσει. Γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα κατακτήσουμε το μάλλον. Δεν θέλω να αθροίσω τις αδυναμίες των κομμάτων. Θέλω να τις ξεπεράσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου