Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αλ. Παπαρήγα: Στις εκλογές κρίνεται αν ο λαός θα είναι ηττημένος ή με ισχυρό ΚΚΕ ετοιμοπόλεμος


Στις επικείμενες εκλογές, κρίνεται αν ο λαός θα είναι ηττημένος και απογοητευμένος ή με ισχυρό ΚΚΕ, θα είναι ετοιμοπόλεμος να αντιμετωπίσει τα χειρότερα, υπογράμμισε σε ομιλία της στη Νέα Ιωνία, η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η κ. Παπαρήγα είπε ότι στις 6 Μαΐου ο λαός θα αποφασίσει να κάνει ένα άλμα με όρους κινήματος ή θα οδηγηθεί σε ήττα και απογοήτευση, αναφερόμενη σε νέα σκληρά μέτρα εις βάρος των εργαζομένων που θα προωθηθούν μετά τις εκλογές. 

Η κ. Παπαρήγα διευκρίνισε ότι η πρόταση του ΚΚΕ δεν απευθύνεται σε όλους. Απευθύνεται στους εργάτες, στους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενος, τους υπαλλήλους, αλλά όχι στην αστική τάξη. Στο πλαίσιο αυτό, η γραμματέας του ΚΚΕ ζήτησε από τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στα διλήμματα για ακυβερνησία που προβάλλουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι κυβέρνηση θα σχηματιστεί, καθώς υπάρχουν δυνάμεις για να την στηρίξουν. 

Ωστόσο, είπε η κ. Παπαρήγα, φιλολαική κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει χωρίς πόλεμο στα μονοπώλια. Ακόμη, η κ. Παπαρήγα, επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ, ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε κυβέρνηση που δεν θα έχει μέτωπο κατά των μονοπωλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου