Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αισιοδοξία στη Δράση για είσοδο στη Βουλή



Τη διασπορά φημών και ανυπόστατων ειδήσεων, που έχουν στόχο να πληγεί η δυναμική την οποία εμφανίζει το τελευταίο διάστημα η Δράση, καταγγέλλει το κόμμα σε ανακοίνωσή του. Εμμέσως πλην σαφώς, ως πηγή εκ της οποίας εκπορεύονται αυτές οι φήμες υποδεικνύεται το πολιτικό κατεστημένο που προσπαθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του και αποδύεται σε πόλεμο με κάθε μέσο, προκειμένου να ανακόψει την είσοδο νέων δυνάμεων στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «από τη στιγμή που η Δράση άρχισε να εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις και άρα να απειλεί όσους θεωρούν αναφαίρετο προνόμιό τους το να κυβερνάνε την Ελλάδα, άρχισε ο πόλεμος της λάσπης. Στο πλαίσιο αυτού του ποταπού πολέμου κυκλοφορεί και η ανυπόστατη είδηση σύμφωνα με την οποία ο Στ. Μάνος παρακαλούσε τον Σαμαρά για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας». Ακολούθως, η εν λόγω πληροφορία διαψεύδεται κατηγορηματικά, με την επισήμανση ότι «από πλευράς Στ. Μάνου και Δράσης ουδέποτε ετέθη θέμα προεκλογικής συνεργασίας με κάποιο από τα κόμματα εξουσίας».
Και η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι «η νοοτροπία της Δράσης απέχει παρασάγγας από αυτήν της Ν.Δ., και η διασπορά τέτοιων φημών ενισχύει την πεποίθησή μας αυτή. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες. Ξεκάθαρη και η άποψή μας για τη Ν.Δ. και την άθλια πολιτική της, που ακόμα και τώρα εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο με παροχολογίες και διασπορά ψευδών».
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, στη Δράση η εικόνα των δημοσκοπήσεων που δημοσιοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δημιουργεί αισιοδοξία ότι ο στόχος εισόδου στη Βουλή είναι πολύ κοντά, ενώ η βελτίωση των ποσοστών του κόμματος εκλαμβάνεται ως δικαίωση της τακτικής που επελέγη και χαρακτηρίσθηκε από συνέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου