Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Ντ. Μπακογιάννη: «Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο»

«Σήμερα ξέρουμε. Φταίει το κράτος και όχι οι πολίτες. Μπορούμε να το αλλάξουμε και πρέπει να το αλλάξουμε τώρα» δήλωσε την Τρίτη η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι απαιτείται συνένωση δυνάμεων για ένα καλύτερο αύριο.
«Ένα εκατομμύριο άνεργοι, 500.000 λουκέτα και νοικοκυριά σε απελπισία. Οι Έλληνες στις 6 Μαΐου καλούνται να επιλέξουν. Οι δύο είναι αδιόρθωτοι. Τα επτά κόμματα μας οδηγούν στην καταστροφή το ένα πιο γρήγορα από το άλλο» είπε η κ.Μπακογιάννη.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι μια δύναμη συνέπειας, σταθερότητας, ειλικρίνειας, μια δύναμη αυριανής διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους» πρόσθεσε

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα παραχωρήσει την Τετάρτη 18 Απριλίου συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές.

Στη Δημοκρατική Συμμαχία ο Κ.Σμυρλής
Σε μία άλλη εξέλιξη, στη Δημοκρατική Συμμαχία προσχώρησε, αποχωρώντας από τη ΝΔ της οποίας ήταν αναπληρωτής γραμματέας συνδικαλισμού και διετέλεσε και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα, ο Κώστας Σμυρλής.
«Ο κ. Σμυρλής δήλωσε ότι για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας χρειάζεται συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο έχει η Δημοκρατική Συμμαχία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου