Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Την εκτίμηση ότι είναι ευκολότερο να είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ παρά να κερδίσει η ΝΔ την αυτοδυναμία, εξέφρασε ο Ευ. Βενιζέλος


«Είναι ευκολότερο το ΠΑΣΟΚ να γίνει πρώτο κόμμα παρά η ΝΔ να κερδίσει την αυτοδυναμία» επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας προς τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, με τα οποία συναντήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου μετά το τέλος της ανοικτής συγκέντρωσης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν είναι εκλογές επίδειξης πολιτικής δύναμης και επικοινωνίας, αλλά εκλογές πολιτικού λόγου και στοχασμού. «Πέρασε η εποχή των οπαδών και των εκλογών με σημαίες» υπογράμμισε. 

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τα στελέχη να μεταφέρουν το μήνυμα της νίκης παντού, με επιχειρήματα και διάλογο, τονίζοντας ότι τώρα στα δύσκολα πρέπει να αποδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο και το παιχνίδι ανοικτό.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε προς τα στελέχη του κόμματος ότι μέχρι στιγμής ο κ. Σαμαράς δεν έχει αποδεχθεί διάλογο (ντιμπέιτ) μαζί του, αλλά θα επιμείνει σε αντιπαράθεση με ανταλλαγή επιχειρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου