Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Τελευταία ημέρα των προεκλογικών συγκεντρώσεων

  • Στο Πεδίον του Άρεως μιλάει απόψε το βράδυ ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου.

Έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών η γενική πρόβα της εκλογικής διαδικασίας, ενόψει της ψηφοφορίας της 4ης Οκτωβρίου. Ο υπηρεσιακός υπουργός, Σπύρος Φλογαΐτης, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του υπουργείου, των οποίων οι υπάλληλοι εμπλέκονται στη διαδικασία και ακολούθως, αναφέρθηκε στο ρόλο της εταιρίας «SINGULAR LOGIC», που υποστηρίζει το σύστημα «με απόλυτη αξιοπιστία», από το 1981.







Σχετικά θέματα






Στη συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Άρεως, θα μιλήσει το βράδυ ο πρωθυπουργός. Νωρίτερα, το απόγευμα, θα μιλήσει στην Κέρκυρα. Ο κ. Κώστας Καραμανλής εξέφρασε από τη Σύρο την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «δεν έχει σχέδιο και κρύβει προθέσεις». «Απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις και δύσκολες αποφάσεις», τόνισε, ενώ σε διάλογο που είχε με πολίτες ανέφερε πως «οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για τον τόπο».

Σε συγκέντρωση στην Πάτρα θα μιλήσει το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Την Κυριακή κλείνουμε την πόρτα στο παρελθόν και ανοίγουμε την πόρτα στο μέλλον», τόνισε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, στην ομιλία του στο Πεδίον του Άρεως. Η χώρα, υπογράμμισε, χρειάζεται μια ηγεσία αξιών. που θα έχει τα χέρια της λυμένα από εξαρτήσεις, που δεν θα λησμονεί ποτέ ότι η εξουσία δίνεται από το λαό. «Δεν σας ζητώ ανοχή, σας ζητώ συμμετοχή», είπε και κάλεσε σε εθνική συστράτευση.

Σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσει το απόγευμα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Το μεσημέρι, συναντήθηκε με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα, Ιφτιχάρ Χουσαίν Καζμί, με αντικείμενο την υπόθεση της απαγωγής του Έλληνα εκπαιδευτικού, Θανάση Λερούνη στο Πακιστάν.

«Οριστική ματαίωση της εκποίησης του δημόσιου πλούτου», ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας από τον Πειραιά. «Η σύμβαση εκποίησης του λιμανιού πρέπει να ακυρωθεί» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε τον ΟΛΠ και συναντήθηκε με τους απεργούς εργαζόμενους στον Οργανισμό, που περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ για αποτροπή της παράνομης εισόδου και εγκατάστασης της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εκποίησε όλον σχεδόν τον πλούτο της χώρα» και το ΠΑΣΟΚ ότι «ακροβατεί για την πώληση του λιμανιού, μεταξύ «επαναδιαπραγμάτευσης» και «αναθεώρησης» της σύμβασης». Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Μιλώντας σε εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, προειδοποίησε ότι με το πρόγραμμα ανάκαμψης από την κρίση που θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση κατ' εντολή και των Βρυξελλών, θα χαθούν όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στην ΕΣΗΕΜΘ, o επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων-Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη. Το χώρο μπροστά στη Βουλή και τον Άγνωστο Στρατιώτη διάλεξαν σήμερα συμβολικά οι Οικολόγοι Πράσινοι για το κλείσιμο της προεκλογικής τους εκστρατείας στην Αθήνα.

  • www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου