Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Σε μιάμιση ώρα περίπου, δηλαδή στις 21:00, θα αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων και σε 2- 3 ώρες θα έχουμε την πλήρη εικόνα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης ανακοινώνοντας επισήμως την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για το «αύριο της χώρας».
Graph Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνσηinfographics

«Έχετε ήδη μια εικόνα 'της σκιάς της αλήθειας' θα έλεγα, με τα exit polls που ανακοινώθηκαν. Σε ένα διάστημα δύο – τριών ωρών και μετά θα έχουμε και την αλήθεια πλήρη».

Ελπίζω ότι αυτές οι εκλογές και το αποτέλεσμα τους θα μπορέσουν να δώσουν προοπτική για τη χώρα, κατέληξε ο κ. Γιαννίτσης.

Η ακριβής δήλωση του κ. Γιαννίτση: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία σε όλα τα τμήματα της χώρας ομαλά, τελείωσε το τεχνικό κομμάτι της επιλογής για το αύριο της χώρας.» 

» Σε μιάμιση ώρα περίπου θα αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων. Το Υπουργείο Εσωτερικών θα ενημερώνει συνεχώς και με άμεσο τρόπο για τις εξελίξεις.» 

» Έχετε ήδη μια εικόνα 'της σκιάς της αλήθειας' θα έλεγα, με τα exit polls που ανακοινώθηκαν. Σε ένα διάστημα δύο – τριών ωρών και μετά θα έχουμε και την αλήθεια πλήρη.» 

» Θα τη δούμε και ελπίζω ότι αυτές οι εκλογές και η εικόνα που θα προκύψει θα μπορέσουν να μας δώσουν για το αύριο της χώρας κάποια προοπτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου