Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Οι εταιρείες στοιχημάτων δείχνουν Νέα Δημοκρατία


Οι ξένες εταιρείες στοιχημάτων ποντάρουν στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής, αλλά τα πολιτικά κόμματα υποστηρίζουν ότι η διαφορά είναι τόσο μικρή που ακόμη και ένας αγώνας ποδοσφαίρου θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters. Συγκεκριμένα λίγα εικοσιτετράωρα πριν διεξαχθούν οι κρίσιμες για τη χώρα και την ευρωζώνη εκλογές, το γραφείο στοιχημάτων Betfair που έχει έδρα το Λονδίνο δίνει απόδοση στη Νέα Δημοκρατία ένα προς τρία ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ 11 προς τέσσερα.
Η εταιρεία Landbrokes δίνει απόδοση στη ΝΔ τέσσερα προς 11 και στον ΣΥΡΙΖΑ 15 προς οκτώ, γεγονός που σημαίνει ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι περισσότερο πιθανή. Το Paddy Power με έδρα το Δουβλίνο δίνει στη ΝΔ δύο προς επτά και στον ΣΥΡΙΖΑ εννέα προς τέσσερα.

«Πολλοί στοιχημάτισαν ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάρει τις περισσότερες ψήφους» σχολίασε ο Κεν Ρόμπερτσον της Paddy Power. «Τα περισσότερα στοιχήματα έγιναν πριν από μερικές ημέρες στις 12 Ιουνίου», προσέθεσε. Η Betfair ανακοίνωσε ότι ο τζόγος για τις ελληνικές εκλογές άγγιξε τις 310.000 ευρώ περίπου, με το 72% των χρημάτων να τοποθετείται υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου