Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Σπυράκη για Λαζόπουλο: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας

  • Επίθεση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με αφορμή το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
Σπυράκη για Λαζόπουλο: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας


  Σφοδρή επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου με αφορμή την προβολή της εκπομπής του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.
Στην ανακοίνωσή της η κ. Σπυράκη ανέφερε: «Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας».

«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας» τονίζει η ανακοίνωση.
«Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;» καταλήγει η ανακοίνωση.
Ο Λάκης Λαζόπουλος στην χθεσινή εκπομπή του εξαπέλυσε βέλη κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την καταγγελία του ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. O κ. Λαζόπουλος είπε ότι τον ελέγχουν πριν και μετά από κάθε εκπομπή του.
Για την υπόθεση Χαϊκάλη δήλωσε ότι δεν έκανε μοντάζ, αλλά ότι καθάρισε τον ήχο για να ακούγονται οι διάλογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου