Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Διχασμένοι οι Οικολόγοι Πράσινοι για τη στήριξη υποψηφίου στον Πειραιά

  • Η παναττική συνέλευση στηρίζει Ι. Μώραλη και η τοπική Θ. Δρίτσα
Διχασμένοι οι Οικολόγοι Πράσινοι για τη στήριξη υποψηφίου στον Πειραιά
Το μέλος των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ορέστης Κολοκούρης (2ος από αριστερά) δίπλα στους Θοδωρή Δρίτσα και Ηλία Τζανετουλάκο (1ος από δεξιά) παρακολουθεί τον χαιρετισμό του Δημήτρη Μελίδη από τους «Νέους Επιστήμονες».

«Φουρτούνες» και στους Οικολόγους Πράσινους προκαλούν οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Πειραιά. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, την αντίδραση του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλη Τρεμόπουλου προκάλεσε η απόφαση της παναττικής συνέλευσης του κόμματος για στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Μώραλη στον Δήμο Πειραιά.

Ο κ. Τρεμόπουλος υπενθύμισε ότι στις εκλογές του 2010 οι Οικολόγοι Πράσινοι είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Θοδωρή Δρίτσα και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η απόφαση μιας συγκυριακής πλειοψηφίας της παναττικής συνέλευσης των Οικολόγων Πράσινων, που διαμορφώθηκε με λαθροχειρία, να στηρίξει τους εφοπλιστές του Ολυμπιακού έχει τη σφραγίδα των εισοδιστών της ΠΑΣΠ και των υποστηρικτών τους. Μια και ο Βαγγέλης Πισσίας εκλέχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο με τις ψήφους τους, περιμένουμε να καταδικάσει δημόσια την απαράδεκτη αυτή απόφαση και να στηρίξει κι αυτός την παράταξη "Λιμάνι της Αγωνίας", με επικεφαλής τον Θοδωρή Δρίτσα».

Στην πρόσφατη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κ. Δρίτσα απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Ορέστης Κολοκούρης, μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ο οποίος μάλιστα επεσήμανε ότι στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει συνεργασία σε δράσεις με τον συνδυασμό του κ. Δρίτσα «Το λιμάνι της Αγωνίας».

Επίσης σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Πολιτικής Κίνησης των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά με ημερομηνία Τετάρτη 30 Απριλίου σημειώνεται πως «η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά υποστηρίζει το δημοτικό δίκτυο "Λιμάνι της Αγωνίας" με υποψήφιο δήμαρχο το Θ. Δρίτσα για τρίτη φορά (2006, 2010, 2014) ως τη μόνη πολιτική κίνηση που αγωνίζεται για τις υπεράσπιση του περιβάλλοντος, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στον Πειραιά. Πιστεύουμε ότι σήμερα μπορούμε μέσα από το Λιμάνι της Αγωνίας να προσφέρουμε μία εναλλακτική πρόταση και πετύχουμε μία ριζική αλλαγή πλεύσης για το Δήμο του Πειραιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου