Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΚΚΕ: Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρώτος


Να στηρίξει με την ψήφο του το ΚΚΕ στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου και να μη μπει στο δίλημμα που προωθούν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε χθες τον λαό ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Οπως τόνισε (ΣΚΑΪ), «είτε η μια πολιτική δύναμη βγει πρώτη είτε η άλλη, θα εξακολουθήσει να υπάρχει το μεγάλο ποσοστό ανεργίας, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν τα χαμηλά μεροκάματα, οι χαμηλοί μισθοί, θα εξακολουθήσουν να υπόσχονται, και οι μεν και οι δε, επιδόματα ουσιαστικής φτώχειας και κάποιες, τέλος πάντων, παροχές οι οποίες θα εξανεμίζονται την ίδια στιγμή».


Ο κ. Κουτσούμπας εμφανίσθηκε για άλλη μια φορά αρνητικός έναντι ενδεχόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «κάτω από καμία προϋπόθεση» δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, ενώ ανέφερε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επιδιώκει να γίνει» το νέο ΠΑΣΟΚ «και παίρνει όλο το διεφθαρμένο, την πλευρά του σάπιου ΠΑΣΟΚ, τα χειρότερα χούγια του».

Απαντώντας σε ερώτηση για την κινητικότητα στο πολιτικό σκηνικό και την εμφάνιση νέων σχημάτων, ανέφερε ότι «όλες αυτές οι κινήσεις, οι σχηματισμοί, τα μορφώματα, οι υποψηφιότητες, τα κόμματα, κινούνται στην ίδια πλευρά του ποταμού, με μεγάλα συμφέροντα, με πολιτικές που έχουν να κάνουν με την Ε.Ε.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου